Szolgáltatásaink

Padlóburkolatok szakértői

Teljes körű telepítés, javítás és karbantartás megbízhatóan, precízen és esztétikusan a
SPC MAX DESIGN kínálatában.

Szolgáltatásaink

Fő szolgáltatások

Ismerje meg széleskörű padlóburkolat-szolgáltatásainkat, melyek hosszú távon garantálják otthona vagy irodája tökéletes megjelenését és kényelmét.

Kivitelezés

Legyen szüksége padlóburkolat telepítésére, javítására vagy karbantartására, szakterületeimre és precizitásomra mindig számíthat. A minőség és tartósság jegyében végzem a munkám, hogy hosszú távon kényelmét szolgáljam.

Javítás

Professzionális parketta, laminált padló, PVC, vinyl és szőnyeg telepítése precíz és esztétikus módon. Széles anyagválasztékkal és szakmai tapasztalattal minden igényt kielégítek.

Karbantartás

Minden projektet az egyedi igények figyelembe vételével valósítok meg, hogy vendégei otthona vagy irodája igazán egyedi és tökéletes legyen. A részletekre való odafigyelés és a minőségi anyagok garanciája.

Rend a leke mindennek

Minden munkánk után, proffeszionális takarítást végzünk, így Ön a megálmodott otthonába léphet.

Egyedi előnyök

Cégünk Egyedi Értékesítési Javaslata

Precíz munkavégzés

Nálunk csak a legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozunk, biztosítva a tartósságot és esztétikumot minden burkolat telepítésénél.

Minőségi anyagok

Szakértő csapatunk a részletekre figyel, hogy minden padlóburkolat telepítése tökéletes legyen, akár otthonában, akár üzletében.

Hosszú távú megoldások

A megbízhatóság, a pontosság és a személyre szabott megoldások biztosítják, hogy a felújítás vagy karbantartás tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez.

Egyedi igények szerinti szolgáltatások

Hosszútávú tapasztalatunk és elhivatottságunk garancia arra, hogy minden munka magas színvonalon, precízen és megbízhatóan készül el.

Minőségi Anyagok

Csapatunk minden négyzetmétert gondosan kezel, hogy az otthona vagy irodája minden szeglete mutatós és kényelmes legyen hosszú időn keresztül.

Precíz Munkavégzés

Az ígéretekhez hűen, minden projektet a legnagyobb alapossággal készítünk el, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Vélemények

Elégedett ügyfeleink

Fantasztikus munka, hihetetlen precizitással és szaktudással telepítették új parkettánkat!

Nagy Gábor

Csak ajánlani tudom őket! Gyorsak, pontosak és minőségi munkát végeztek nálunk.

Kovács Petra

Megbízható és rugalmas csapat, a munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk.

Szabó Éva

Forduljon hozzánk!

Kérjen ingyenes árajánlatot és tegye meg első lépéseit a tökéletes padlóburkolat felé!

Scroll to Top